Download
Hickory Lounge Menu
Download hier onze menukaart.
Hickory Lounge Menu.pdf
Adobe Acrobat document 998.6 KB

Paasmenu €32.50

 

 

Voorgerecht

 

Gerookte heilbot, Hollandse garnaal en een torentje van zalm,met een crispy kwarteleitje, nestje van zoetzure groentenen limoenmayonaise.

 

Of

 

Tartaar en tataki van diamanthaas met shiitake,taugé,gepocheerd hennen eitje en wasabi citrus dressing .

 

                                                                                                                 Hoofdgerecht

 

                                                                                                                  Gaasterland kruidenvarken en kalfs entrecote met                                                                                                   een stamppotje van tuinerwtjes, meloes uitjes en Madeira jus.

 

                                                                                                                  Of

 

                                                                                                                Op de huid gebakken zeebaars met gamba’s,                                                                                                                    groene asperges, kruidenpuree en romige kreeftensaus.

 

                                                                                                                  Dessert

 

                                                                                                    Panna cotta met passievrucht, gemarineerde aardbeien,

                                                                                                             bolletje witte chocolade ijs en karnemelkschuim.

 

 

 

Ook als u vegetarisch bent, zorgen onze koks ervoor dat u een verrassend

menu krijgt met dagverse producten. Geef dit even aan bij uw reservering.